Zelf een auto invoeren of laten importeren?

Home - Zelf een auto invoeren of laten importeren?

Zelf een auto invoeren of importeren klinkt goed. Houdt er wel rekening mee dat het heel veel tijd, geld, inspanning en uiteraard ook stress met zich meebrengt. Niet iedereen zit daarop te wachten. Het is dan ook het overwegen waard om dit proces uit handen te geven aan een specialist. Er zijn voldoende full service import bedrijven in Nederland die hierin gespecialiseerd zijn, de meeste werken ook met onze software. Wij als IT software leverancier doen zelf geen auto’s importeren.

Bereken kosteloos de rest BPM:

BPM Calculator

Import auto uit Nederland

Mocht je het hele importtraject toch niet zelf willen doorlopen, kijk dan eens bij een bedrijf dat gespecialiseerd is in importauto’s en die deze vanuit Nederland verkoopt.

Het voordeel van deze bedrijven is vaak dat ze een vaste lage prijs bieden en dat ze je import auto voor de deur afleveren.

Zelf doen goedkoper

Natuurlijk is het goedkoper om het hele importtraject zelf te doen. Het bespaart je (veel) geld en het is een leuk en leerzaam traject. Onze tip: laat iemand meekijken die dit traject al eens heeft doorlopen. Die kan je veel advies geven en je wellicht voor misstappen behoeden.

Het alternatief is dat je een deel zelf doet en een deel (bijvoorbeeld het naar Nederland halen van de auto) uit handen geeft.

Of je geeft het hele traject uit handen. Het is maar net waar je voorkeur ligt en hoeveel geld te uit wilt geven.

Nieuws tip:

Autobranche wordt gek van besluiteloosheid rondom bpm door politiek Den Haag.

Zoek direct contact met team XRAY!


XRAY Nieuws & blog