XRAY Taxatie waarde

Home - XRAY Taxatie waarde

XRAY heeft ruim 30 jaar ervaring in het waarderen van voertuigen voor autobedrijven, dealers, dealerholdings, leasemaatschappijen en banken. Of het nu gaat om taxatieprocessen strak te managen, het toetsen van eigen handelsbiedingen of het verkrijgen van een gegarandeerd handels bod, processen beginnen met goed taxeren. Deze taxatie en veiling processen zijn geborgd in XRAY en is een must voor iedere verkoper, inkoper en Occasion Manager.

XRAY is makkelijk in gebruik en beschikbaar op alle apparaten

XRAY is handig in gebruik, heel overzichtelijk en is zonder verdere training te gebruiken. XRAY is te gebruiken op je mobiel en tablet, bovendien hebben wij ervoor gezorgd dat alle informatie deelbaar is. Dus als je een foto maakt met je mobiel, is op hetzelfde moment de foto en extra informatie op de desktop en/of tablet beschikbaar.

Alle functionaliteit in één applicatie

Taxeren, veilen en importeren, met een abonnement op XRAY heb je alle functionaliteit in één applicatie.

Veilen in xbs is gratis en zonder risico

Na taxeren is doorplaatsen naar de XBS veiling gratis. Je hebt altijd op basis van een XRAY taxatie een gegarandeerde, uitonderhandelde bieding retour. Als het bod past is slechts een muisklik nodig om het bod te accepteren.

XRAY GRATIS proberen?

Via deze aanmelding kan je als bedrijf 1 maand GRATIS toegang aanvragen tot ALLE functionaliteiten van XRAY. Voor kenteken taxaties, hoogste gegarandeerde handelsopbrengst of BPM berekeningen. Probeer nu vrijblijvend zonder verborgen voorwaarden. XRAY heeft al een abonnement (XRAY Light) vanaf € 27,50 per maand.

Taxeren, veilen en importeren, met een abonnement op XRAY, heeft u alle functionaliteit in één applicatie.


Zoek direct contact met team XRAY!


XRAY Nieuws & blog