Waar BPM aangifte naar toe sturen / heen sturen?

Home - Waar BPM aangifte naar toe sturen / heen sturen?

Heb je het bpm-aangifteformulier klaar? Stuur deze dan naar de Belastingdienst. Het is belangrijk dat je de gevraagde bijlagen toevoegt en dat je de papieren in een gefrankeerde envelop stopt.

Bereken kosteloos de rest BPM:

BPM Calculator

Adres Belastingdienst

Voordat u deze documenten kan versturen moet u eerst met uw auto en de autopapieren langs het RDW keuringsstation. Na de keuring stuurt u het volledig ingevulde en ondertekende formulier inclusief alle benodigde bijlagen, rechtstreeks naar:

De Belastingdienst
Postbus 2710
6401 DE HEERLEN

Als na de verwerking van de formulieren blijkt dat u BPM moet betalen, ontvangt u van de Belastingdienst een betaalbericht. Na ontvangst van de betaling zal de RDW de kentekencard voor uw voertuig kunnen afgeven.

In het kader van verduurzamen is met de Belastingdienst overeengekomen dat het niet meer noodzakelijk is om de oorspronkelijke “Bijlage B” bij uw aangifte mee te sturen. U kunt volstaan met het opsturen van de eerste 6 pagina’s van het aangifte formulier + de XRAY koerslijstuitdraai. De BPM specificatie van de actuele of de historische BPM staan reeds op de XRAY koerslijstuitdraai en deze voldoet als bijlage B.

Zoek direct contact met team XRAY!


XRAY Nieuws & blog