XRAY Nieuws & blog

Home - XRAY Nieuws & blog - Update t.a.v. het coronavirus

Update t.a.v. het coronavirus

Helaas kan niemand er meer omheen, het coronavirus (COVID-19) treft ons allemaal. Daarom dit bericht waarin wij laten zien dat wij onze verantwoordelijkheid hierin nemen. Uit voorzorg voor onze medewerkers, hun naasten maar ook om onze bedrijfscontinuïteit te garanderen, hebben wij voor onze organisatie een aantal maatregelen genomen.

Gelet op de nieuwe richtlijnen vanuit het RIVM hebben wij sinds vandaag onze organisatie opgesplitst. Per afdeling is een deel van onze medewerkers thuis werkzaam en het andere deel hiervan werkt vanuit ons kantoor.

Zowel de dagelijkse XBS B2B veiling als de online BPM koerslijst berekening blijven hiermee gegarandeerd. Wij zijn ook voor een groot deel telefonisch bereikbaar. Mocht dit toch even niet het geval zijn dan kunt u altijd de voicemail inspreken of een mail sturen. Wij zorgen dat u teruggebeld wordt.

Afspraken, presentaties en bijeenkomsten verzetten we tot nader order. Eventueel zijn er ook afspraken telefonisch mogelijk.

Wij doen er alles aan om u op onze gebruikelijke manier van onze dienstverlening te kunnen voorzien, echter kan het zo zijn dat bepaalde zaken iets anders zullen verlopen. Wij vragen uw begrip hiervoor.

Wij vertrouwen erop u hiermee voor dit moment voldoende te hebben geïnformeerd. Als er nog vragen zijn wij uiteraard bereid deze te beantwoorden. Voor nu, blijf gezond!

Met vriendelijke groet,


XRAY Automotive BV
Tom Corduwener