XRAY Nieuws & blog

Home - XRAY Nieuws & blog - Geldigheidsduur biedingen aangepast ivm Coronacrisis

Geldigheidsduur biedingen aangepast ivm Coronacrisis

Het Coronavirus treft ons allemaal. Het heeft invloed op de import, maar inmiddels ook op de handel in gebruikte auto’s. De situatie wijzigt zich op dit moment per dag.

Kwaliteit biedingen verbeteren

Als gevolg hiervan, hebben we besloten de geldigheid van de biedingen op de XBS B2B veiling terug te brengen van 28 naar 5 dagen. Wij verwachten dat dit de kwaliteit van de biedingen zeker ten goede komt. Deze regeling zal gedurende de Coronacrisis van kracht blijven. Wij laten het u weten zodra wij teruggaan naar de oude situatie.

1 maart

Deze aanpassing wil niet zeggen dat uw biedingen van 14 dagen terug ineens niet meer geldig zijn. Alle gedane biedingen (vanaf 1 maart jl.) zijn vanaf vandaag 5 dagen geldig. De biedingen voor 1 maart lopen er automatisch uit op de oude regeling (deze vallen binnen de 5 dagen die nu in gaan). Mocht u het niet redden met de acceptatie termijn van 5 dagen heeft u uiteraard de mogelijkheid de auto nogmaals aan te bieden op de veiling of een biedtijd verlenging aan te vragen bij ons XBS team.

Vragen?

Mochten er vragen zijn betreffende deze aangepaste voorwaarden, neem dan gerust contact met ons op. Ook in deze moeilijke tijden zullen wij ons uiterste best doen de maximale handelsbiedingen te genereren.