XRAY Import Service
U voert de auto zelf in, wij verzorgen het BPM aangifteformulier

De XRAY Import Service is de eenvoudigste en snelste manier voor het invullen van het BPM aangifte formulier voor de Douane en Belastindienst als u zelf een auto importeert.

Via deze service selecteer u de juiste gegevens en wordt ervoor gezorgd dat deze correct op het BPM aangifteformulier zijn ingevuld. Het werkt snel en voorkomt fouten vergeleken met de hand ingevulde formulieren. Binnen enkele minuten kunt u het formulier afdrukken en afgeven aan de Belastingdienst. Berekening gebaseerd op de meest interessante aangiftemethodiek, koerslijst of afschrijvingstabel. Maak nu handig gebruik van onze jarenlange evaring en betaal daarom niet teveel BPM.

Bespaar geld met de tegenbewijsregeling

Vaak wordt het BPM bedrag berekend via een afschrijvingstabel op de netto catalogusprijs, oftewel de historische nieuwprijs van de auto. En afhankelijk van de leeftijd van de auto wordt het te betalen BPM bedrag bepaald. Maar wat als de waarde lager is dan de afschrijvingstabel aangeeft?

De tegenbewijsregeling. U kunt duizenden euros besparen door gebruik te maken van deze regeling waarvoor u niets extra’s hoeft te doen. Wij berekenen bij elke aanvraag welke methode voor u het gunstigste uitpakt.

Waarom kiest u voor XRAY?

  • BPM aangifteformulier automatisch ingevuld en altijd goedgekeurd door de Douane en Belastingdienst
  • Mogelijk extra voordeel via de tegenbewijsregeling en XRAY koerslijst
  • Gunstige rest-BPM op basis van de XRAY database
  • Eenvoudig uw persoonlijke gegevens invoeren
  • Eenvoudig de juiste auto selecteren
  • Alle informatie en alle bedragen netjes op een rij

Een BPM aangifte via XRAY kost € 49,95 (incl. BTW). U ontvangt hiervoor het compleet ingevulde BPM-aangifteformulier en een XRAY koerslijstberekening dat u direct aan de Belastingdienst kunt overhandigen. Als u regelmatig auto’s importeert dan kan de XRAY software een interessante optie voor u zijn. Onze contactgegevens staan op de site. Wij nemen graag contact met u op.